NY ELEV? PRAKTIKANT? PÅ BESØG?

På CKU Himmerland lægger vi vægt på at tage godt imod nye ansigter, så du føler dig i trygge rammer - uanset, om du er en ny elev, praktikant eller på besøg.

Kunne en STU eller et andet forløb på CKU Himmerland være noget for dig? Eller har du bare brug for at vide mere om skolen? Uanset hvad, er du meget velkommen til at besøge os. Du har også mulighed for at komme i praktik.

Ny elev

Som ny elev på CKU Himmerland bliver du taget godt imod fra første dag. Vi giver dig en introduktion til dit skema og sørger for, at der er andre elever, som du kan følge i hverdagen. Alle elever på CKU Himmerland får en kontaktperson, som er den, der deltager i dine revisitationsmøder, sørger for, at målene med din STU bliver fulgt, og som du kan kontakte, hvis der opstår problemer i løbet af din uddannelse.  

Praktik

En praktik på CKU Himmerland er gratis. Den varer typisk en uge, men har du brug for længere tid, kan det også lade sig gøre. Du kommer til at indgå i skolens hverdag på lige fod med skolens øvrige elever, møde nye mennesker og opleve skolens ungemiljø på nært hold. Du kommer derfor også til at deltage i de aktiviteter og arrangementer, som finder sted i hverdagen på skolen.

Som praktikant på CKU Himmerland bliver du taget godt imod fra første dag. Vi giver dig en introduktion til dit skema og sørger for, at der er andre elever, som du kan følge i hverdagen. Såfremt du har brug for det, kan du også blive tilknyttet en lærer, som vil være din kontaktperson gennem hele din praktik. Som praktikant kan du medbringe madpakke eller købe mad i skolens køkken til 15,- kr. pr. dag. 

En praktik vil give dig et godt indblik i hverdagen på CKU Himmerland, og give dig bedre mulighed for at sige, om CKU Himmerland er det rette sted for dig.

Kontakt os

Er du kommende elev, som ønsker at komme i praktik eller på besøg hos os, skal du først tage en snak med din UU-vejleder.